om federau

Om Federau.dk


Federau  kan løfte enhver opgave og udfordring på byggeområdet og har en stor fagligt ballast.


Vores faglige bredde og styrke sikrer i dagligdagen kvaliteten.


Høj faglighed sikrer håndværket,  hvor også leverandør, produkt og materiale valg er i fokus indenfor DS standard for byggeri.

Hertil sikring af lovgivningen indenfor byggeri. Og som ekstra sikkerhed er vi medlem af Dansk Byggeri. Så din garanti og tryghed med federau som håndværker er på plads.


Vi er medlem af Dansk Byggeri. medlems nr. 59698


Vores kerneområder er Tømrer- Snedker Glasarbejde og Låseservice.


Men vi påtages os gerne faste service opgaver indenfor bygningsservice.


Firmaer er gået i arv… så historien om firmaet hakon federau starter 15 september 1954.


Historie.


2011  15 september opstartes låseservice.


1998  Federau opkøber Pregaard glas.


1991  Claus Federau overtager virksomheden og udbygger herefter virksomheden fra 1 medarbejder til idag (2019) at værer  19 medarbejder.


1957  Flytter virksomheden til Industrivej 6 Aabenraa, som idag er hjemadressen for virksomheden.


1954  Hakon Federau  etablere sig som selstændig tømre den 15 septemper 1954 i  Skibbrogade i Aabenraa


Hos federau er du økonomisk sikret med Byg  (Dansk Byggeri)   


For en sikkerheds skyld, er vi medlem af BYG Garantiordning.

Så er i altid dækket ind og sikker på at få udbedret eventuelle fejl og mangler, uden at i lider økonomisk tab, Derfor er det ikke ligegyldigt hvilken virksomhed, i har valgt.


Kun virksomheder, der er medlem af Dansk Byggeri, er dækket af Byg Garantiordning.
Et økonomisk sikkerhedsnet


Byg Garantiordning er et økonomisk sikkerhedsnet under de private forbrugere, hvis der er fejl og mangler ved det arbejde, Der er aftalt med en byggevirksomhed i Dansk Byggeri. Ordningen dækker med op til 100.000 kr. inkl. moms pr. byggesag. Garantien dækker i fem år, efter arbejdet er færdigt.


Byg Garantiordning dækker arbejder, der er udført for private kunder på deres private bolig:  én- eller to-familieboliger, forbrugerens egen ejerlejlighed eller andelsbolig
sommerhuse, privatbolig i forbindelse med blandet bolig- og  erhvervsejendomme, herunder stuehuse til landbrug, lejeboliger, hvis arbejdet bestilles og betales af lejeren selv

På Byg garanti hjemmeside finder du mere information om, hvad Byg Garantiordning dækker og ikke dækker og om, hvordan du anmelder et krav i garantiordningen.


Medlems nr. 59698

Datasikkerhed


Persondatapolitik gælder for de personoplysninger vi indsamler og behandler om vores kunder.

Vi er dataansvarlig for dine personoplysninger som du afgiver til os via mail eller ved henvendelser via vores hjemmeside

Kun medarbejdere der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde har adgang til disse.

Kundeoplysninger destrueres senest 5 år efter vi har modtaget dem, du har dog til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke i henhold


Til persondata forordningen.

Du er til enhver tid berettiget til skriftligt at anmode os om hvilke oplysninger vi registreret om dig og hvilke formål registreringen tjener.

Vi bruger dine oplysninger som vi indsamler i forbindelse med nyhedsbreve til at tilbyde dig fordele og direkte markedsføring, ingen af dine oplysninger videregives til 3 part.

Alle oplysninger opbevares på servere inden for EU’s grænser.